luni, 11 ianuarie 2010

Statistica

Sunt un amarat de inginer.
Se vede si dupa felul in care scriu...scurt si concis! Si cu greseli de ortografie.
Poate nu si plictisitor.
Intrebari:
La ce varsta apare "criza varstei a doua" la barbati?..dar la femei?
De cate ori poti iubii cu adevarat intr-o viata?
De ce nu-ti alegi iubirea ca sa se si implineasca?
Ce te opreste sa nu te mai chinui?

5 comentarii:

  1. 1. intrebarea corect formulata era asha: Ajung oamenii la criza virstei a doua? Dar femeile?
    2. Iubirea tzine max 2 ani. p-orma e nebunie (p-asta n-am zis-o io)
    3. Ce iubirea mea?
    4. O bere? Doua? Doua lazi? Un butoi?

    Am raspuns corect? astept premiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.eu acuma trec printr-o criza, da nu stiu de a cata varsta e...oricm daca o sa trec de asta nu mai intru in niciuna.

    2. cred ca de fapt nu iubesti niciodata in viata, te apropii foarte mult de cineva dar nu il vezi asa cum e - proiectezi o imagine asupra lui, il idealizezi si dupa aia iti seduci simturile de partea acestei imagini. nu avem cum sa iubim pe cineva fara sa ii adaptam sau de multe ori sa ii reducem la un template pe care il construisem noi mai de mult - suntem prea egoisti.

    3. pentru ca cele mai frumoase sunt alea neimplinite - cand se implineste...aoleu deja vizualizez o buba coapta...nu stiu...nu se prea implineste...ajungi doar la rutina cred...

    4. daca te chinuie rau: sa legi obiectul pasiunii de un stalp, sau de altceva si sa il lovesti pana scuipa sange...si dupa aia sa il lovesti din nou. Dupa care poti sa bei si o bere...

    RăspundețiȘtergere
  3. 1:nu cred...Look at me!
    2:Nu-i total adevarat...cu varsta invatam ca modelul nostru nu e singurul valabil, corect, ideal! Trebuie "doar" sa indeplineasca tot ce ne-a lipsit pana acum!
    3: Nici cu asta nu sunt de acord...inplinirea eu o vad ca o contopire, ca un unicat.Nu m-as putea plictisii de mine insumi mai ales dupa ce m-am "inbogatit" cu inca un suflet!
    4: Aici esti deja subiectiva si nu raspund.cum sa-ti lovesti Iubirea?

    RăspundețiȘtergere
  4. 2: n-o sa indeplineasca nimeni niciodata asa ceva. ca nu pot sa spun ca "n-o sa indeplinesca tot ce ne-a lipsit" ca nu are sens in romana. Eventual "sa duca la capat tot ce am inceput".
    Ideea e ca poti in cel mai bun caz sa-i oferi copilului ce n-ai avut tu, dar sa-ti gasesti o jumatate care sa-ti inteleaga si indeplineasca visele/misiunile/lucrurile pe care ai fost prea las sau prea lenes sa le faci...NICIODATA!

    P.S.: Scuze de intrazierea raspunsului.

    RăspundețiȘtergere