duminică, 21 martie 2010

Lovitura de sta(r)t?

He,he! Pana la urma tot vine.
Primavara, de ea zic.
Anul asta am asteptat-o ca niciodata! Incep sa umble hormonii pe strada si gargaunii prin mintile noastre. Se da startul la vise si planuri de vacanta, la ganduri frumoase si recuperari de neinpliniri trecute.
Acum fiecare cu ce-l preocupa, normal. Fiecare le avem pe ale noastre, particulare in contextul asta general "de primavara"
Unii isi fac planuri de calatorie, altii ce sa mai inventeze, unii se multumesc cu putin, altii vor tot!
Fara nici o legatura...cei care-si propun teluri prea multe si prea inalte nu vor fii niciodata fericiti , nici macar cat negru sub unghie!
Si oamenii de genul asta sunt chiar periculosi pentru ca devin rai cu timpul, invidiosi pe micile realizari ale celorlalti, in permanenta obsedati de a epata si a arata celorlalti cat de capabili si potenti sunt ei si ce lucruri deosebite fac!
De fapt are legatura...
Cert e faptul ca astia sunt "viitorul".
Cei relativ normali nu au nici o sansa...vor fi atrasi iremediabil in capcana de ai admira pe acestia.Oamenii normali insa, pot admira sincer, cei dintai nu stiu decat sa invidieze.
Rau e pentru ei insa ca nu au putut si nici nu vor putea vreodata sa aiba parte de oameni sinceri in jurul lor. Vor fi tradati la primul semn de slabiciune! Asa e de cand lumea cu tipul asta oameni.

Se da "startul" la lucruri frumoase si ei vor sa fure si startul, sa dea o "lovitura de sta(r)t"!
Treaba lor!

Planurile mele se reduc la a fi eu insumi si sa ma schimb in bine cat pot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu